Mikä ihmeen Punatukka ja kaksi karhua?

Punatukka ja kaksi karhua sai alkunsa syyskuussa 2013. Olin silloin puolivuotiaan pikkupojan äiti, joka oli kyllästänyt kauppojen vaatevalikoimiin ja kaipasi ehkä vähän uutta puuhaakin kotiäidin pitkiin päiviin. Ystäväni innostamana päätin opetella ompelemaan itse, vaikka taitoa tai kokemusta ei peruskoulun jälkeen ollut siitä kertynytkään. Blogista tuli päiväkirjani, johon kuvasin tekemiäni vaatteita ja kirjasin edistystäni.

Sillä tiella olen edelleen. Ompelu - niin lapsille, itselleni ja välillä miehellekin- on vienyt mukanaan ja nurkat pursuilevat kankaita ja muuta tarpeellista. Ajankäytön pulmia ei ole, sillä aina on joku projekti kesken ja monta muuta odottamassa vuoroaan! Minulle käsityöt ovat keino toteuttaa itseäni, purkaa luovuuttani sekä saavuttaa omin käsin jotain konkreettista ja tarpeellista. Rakas, ihana harrastus ♥

Ja kukas minä sitten olen? Olen 30-vuotias lappeenrantalainen, jonka perheeseen kuuluvat mies, kaksi lasta (poika 1/13 ja tyttö 3/15) sekä kaksi koiraa. Olen toimintaterapeutti ammatiltani ja nyt ollut lasten kanssa kotona melkein kolme vuotta. Kotiäitiys on ihanaa, mutta välillä myös, noh, hermoja koettelevaa aikaa, joten pysyäkseni kiinni muussakin elämässä, aloitin sosionomi-opinnot vuosi sitten. Toivottavasti tulevaisuudessa toimin lastentarhanopettajana.

Olen iloinen, että löysit tiesi blogiini, toivottavasti tulet toistekin!1 kommentti:

  1. Kiva kun kävit kommentoimassa, niin löysin blogiisi! :) Ihanalta ja ehdottomasti selailun arvoiselta vaikuttaaa. Olen muuten myöskin toimintaterapeutti! :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!